Kurser

 
Workshoppen baseres på deltagernes aktive deltagelse og vil fokusere på den helt specielle engelske terminologi anvendt af IFRS (de internationale regnskabsstandarder) set over for dansk samt britisk og amerikansk engelsk. Denne terminologi anvendes i stigende grad i den engelske version af dansk regnskabsrapportering og er aktuel i 2009, dels pga EU's krav om anvendelse af IFRS, dels pga udstedelse af nye IFRS’er og fortolkningsbidrag (IFRIC’er) mv.

Som deltager får du i forvejen tilsendt en række konkrete oversættelsesproblemer fra og til engelsk, som du skal løse inden workshoppen. På workshoppen er dine og de andre deltageres løsningsforslag udgangspunkt for en fælles diskussion af særlige udfordringer i forbindelse med terminologi, formulering og oversættelse samt de forskellige typer engelsk. Hvis tiden tillader det, afsluttes workshoppen med, at vi sammenholder udvalgte afsnit fra den engelske og den danske version af en årsrapport fra et aktuelt dansk børsnoteret selskab.

Workshoppen kan ses som en opfølgning på DT’s IFRS-kursus i dec. 2007, men det er ingen forudsætning, at du har deltaget i dette.

Underviser: Lise Mourier, lektor ved CBS, Institut for Internationale Sprogstudier og Vidensteknologi.Sted : Vartov, Grundtvigsstuen, Farvergade 27, 1463 København K
Dato : 26.03.2009
Tid : 09:00 til 12:00
Normalpris : 1800 kr. ekskl. moms
Medlemspris : 1400 kr. ekskl. moms
Tilmelding senest : 02.03.2009
Kursusnummer : 94


Danske Translatører C/O OVRZ Kultorvet 2,       1175 København K E-mail: dt@dtfb.dk
Copyright 2019