Kurser

 
Europa-Kommissionen anbefaler brug af den internationale ingeniørsammenslutning FIDIC’s standardkontrakter for byggeprojekter i hele Central- og Østeuropa. Kontrakterne vinder stadig større udbredelse, og deres anvendelse overvejes også af danske myndigheder og private virksomheder.

Dansk Translatørforbund har derfor kontaktet FIDIC for at få et FIDIC-anerkendt kursus til Danmark. Det er lykkedes, og kurset bliver afholdt i København den 17. september 2004. Kurset foregår på engelsk, men kræver ikke, at man er translatør i engelsk, for at man kan følge med. Kurset henvender sig således også til andre, som bruger eller vil komme til at bruge kontrakterne i deres arbejde med internationale bygge- og anlægsprojekter. Anvender man ikke kontrakterne direkte, vil der uden tvivl kunne hentes en masse nyttig terminologi på kurset, som kan bruges i forbindelse med internationale byggekontrakter.

Kursusleder er David Heslett, Managing Director, European Construction Ventures Ltd, Biddenham, som har stor erfaring i at undervise i indholdet og brugen af kontrakterne.Sted : Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København K
Dato : 17.09.2004
Tid : 09:30 til 17:00
Normalpris : 4100 kr. ekskl. moms
Medlemspris : 3500 kr. ekskl. moms
Tilmelding senest : 19.08.2004
Kursusnummer : 62


Danske Translatører C/O OVRZ Kultorvet 2,       1175 København K E-mail: dt@dtfb.dk
Copyright 2019